Artisteri som healing

WOAW!!! Snacka om KRAFT!!! ....Och att hitta konstens/artisteriets absoluta mening - att beröra själ och hjärta så totalt - och därmed HELA!!!!  

Videoklippet nedan såg jag igår - och jag bara grät och grät... så oerhört starkt påverkade det mig....Det går inte att ta miste på....detta kommer ju 100% - minst! - från hjärtat!!! ♥♥♥ Och då kan det inte inte påverka så starkt!!! Tack för denna upplevelse!!!

Det är väl just så här artisteri, konst och allt skapande skall vara, i sin ursprungsidé....Ett totalt givande, en total dedikation till att vilja ge fullständigt till andra. Ett slags medialitetens högsta potential, som jag ser det...att vara ett uttryck för något "högre", så långt från egotänk man kan komma i sitt skapande... Ett totalt överlämnande i att vara enbart ett uttryck för något som man inte ens själv vet vad det är, och inte heller alltid vet vart det bär iväg med en någonstans...Men att samarbeta med "detta" utifrån tillit till att "det" vet så mycket bättre, kan så mycket mer, och förstår så mycket mer än mitt eget lilla ego...

Och just därför blir graden av skapande så oerhört briljant!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sNHi7Wa7vpc