Astrocoach

Astrocoach

Sent på natten till i söndags, eller snarare på morgonkvisten, så fixade jag en ny sida på Facebook- "Astrocoach". Efter några kommentarer på Facebook tidigare angående uttalanden om astrologi som bl a något som som skulle vara i motsatsställning till den fria viljan och det personliga ansvaret - missuppfattningar som bottnar i okunskap - och som jag i och för sig inte alls är speciellt ovan vid att möta som verksam astrolog i c:a 30 år - bestämde jag mig för att placera även denna min "mission" i livet på Facebook. Yes - kul!!! Så - det blev en "Gilla" sida - som nu efter nästan 2 dygn har 126 gillare. Kul!
Jag har länge varit dubbel till epitetet "coach" - men i brist på annat och eftersom det ändå anger någon typ av rådgivare, vägledare och "stöttare" och jag redan kallar mig för detta som nätverket Qoola Qvinnors astrocoach - så fick det bli det. Min intention med sidan är att just sprida lite information om vad den seriösa astrologin egentligen är och vad den har att erbjuda för individ och företag - och kanske, kanske på sikt bidra till en mer nyanserad bild av något som många fortfarande tror hör hemma i facket "passiv spådomskonst" med tillhörande offermentalitet.

Med förhoppning om att du kanske reser med mig på färden och tar del av budskapet att astrologin istället kan vara ett verktyg till att hitta och bejaka vår alldeles egna fria vilja, bortkopplad från pålagor vi fått med oss genom andras och egen både medveten och omedveten styrning - så kanske vi ses på "Astrocoach"!