Be proud of your self, woman!

ÅÅÅ jag blir så glad av att vackra stolta kvinnor - med både rynkor, grått hår och ålder- nu mer och mer träder fram som både förebilder och motbilder till enbart ungdomskultur, skeva kroppsideal och ständigt ökande skönhetsoperationsingrepp.... En sådan underlig, tragisk och dubbel tid vi lever i när mycket av budskapen vi matas med i tidningar och veckopress handlar om att tro på sig själv, älska sig själv och inse sitt värde - och samtidigt dessa fenomen som bevisar det rakt motsatta!

Det naturliga har blivit fel och fult - vilket bör spegla det hat vi bär på inombords som ger utrymme till lukrativa branscher och nya yrkesgrupper som tjänar pengar på vår osäkerhet. Det förhåller sig riktigt illa vad gäller självkärleken uppenbarligen!.

Efter att i vintras sett ett videoklipp på Ingmarie Lamy, detta otroligt själfulla och mycket vackra kvinno-väsen med sitt långa silvergråa hår , som i många år varit verksam som toppmodell, och som fortfarande vid snart 65 års ålder, arbetar som modell - så bestämde jag mig definitivt för att vara stolt över och välkomna de gråa hårstråna som sedan några år börjat dyka upp i min kalufs. Hela hennes andliga väsen lyser starkt igenom och är ett tydligt bevis på att verklig skönhet kommer inifrån, och består av helt andra saker än vad skönhetsoperationernas knivar någonsin kan åstadkomma. Hurra för stolta kvinnor utan ålders- rynk- eller gråtthårs- nojja - ni behövs som motbilder!