Be så ska du få!

För en 7-8 år sedan läste jag boken "Be så skall du få" av Esther och Jerry Hicks. Det är en bok med, som jag tycker, kraftfulla tankar och exempel på bra övningar och frågeställningar som kan sammanfattas med det Wayne Dyer skriver i förordet till boken -"När man förändrar sitt sätt att se på saker och ting förändras sakerna man ser på".

Av Lotta Lindh, intuitiv rådgivare, som nyligen har utvecklat en serie frågor och kursmaterial på dessa teman, blev jag nyligen - igen - påmind om hur ofta vi själva, utan att riktigt vara medvetna om det fortsätter att hålla oss tillbaka i positioner, beteenden, livsföring som vi egentligen vill lämna, genom vårt slentrianmässiga sätt att uttrycka oss på. Att hitta verktyg för att verkligen kunna "se" och upptäcka detta självförstörarbeteende är  nödvändigt för att ta oss ur denna fälla, och sluta upp med att själva vara vår värsta fiende. Viktiga och frigörande frågeställningar!

Jag och Lotta delar bägge två längtan efter att "strippa" det omedvetnas negativa kraft - och skall inleda ett samarbete med start  den 2 mars i Jönköping - där vi bägge två kommer att presentera metoder för just detta. Skall bli superspännande tycker jag!