Bli en drömfångare i nymånetid! 


 
Noterar du dina drömmar kopplat till måncykeln? Ser du någon skillnad på dröminnehållet eller drömintensiteten i de olika månfaserna? Efter att ha fört drömdagbok ett tag bör du kunna se en skillnad i hur drömscenerna fördelar sig kopplat till den fas månen befinner sig i.
 
Vårt undermedvetna kommunicerar med oss via våra drömmar. Vår trogne inre nattliga gratiscoach vill få oss att se, förstå och förändra till de bättre i våra liv – och bistår oss generöst med ständigt nytt utvecklingsmaterial.
 
Nu är vi inne i nymånefasen. Nymånen inträdde exakt 03.18 på onsdagsmorgonen. Hann du få fatt i drömbudskapet ? Eller kom du ihåg ”bara” en liten detalj? Varför tror du att just den detaljen fastnade i ditt minne? Hänger det ihop med något annat du upplevt? Hur associerar du kring den symbolen?
Eller var det en känsla som satt kvar trots att du inte kom ihåg drömmen i detalj? Var nyfiken på känslan. Vad ville den säga dig? Fanns där en känsla av hot – eller lugn och tillförsikt t ex?
Nymånefasen handlar om en tid som passar bra att starta upp nytt, sätta nya mål och intentioner för resten av månvarvet. Kan du urskilja vad drömmen vill förmedla till dig om vad du bör utveckla, bejaka och ta på allvar under just detta månvarv?
Lyssna extra noga dessa nymånedagar på drömbudskapen i just det syftet. Det du kan vinna är gratis problemlösning, mer självinsikt och ett ökat flöde i livet. Lycka till!
*         *         *         *         *         *         *         *
Vill du lära dig mer om drömmar? Jag har kontinuerligt kursen "Dröm fram kraften inom dig ",endagskurser i tre steg samt erbjuder en 6-månaders e-kurs "Drömskolan" som jag skapat tillsammans med Robert Nilsson en drömterapeut-
kollega. Välkommen in att kika på den hemsidan och läsa vad tidigare elever gett för feedback! www.dromskolan.se