Följ din stjärna!

Nyttjar du fantasins rike för att följa din stjärna, din längtan, dina drömmar? Det är lätt att glömma bort att det är i fantasins rike de verkliga skeendena skapas. Den fysiska verkligheten är enbart en reflektion av det som en gång var en övertygelse.

Det är intressant att se den språkliga kopplingen för olika ord. Det engelska ordet desire,längtan, kommer från latinets de sider, som betyder 'från stjärnorna'. Det engelska ordet disaster - katastrof - kommer ur astra, stjärna, och betydelsen blir då att genom att inte vara i kontakt med sin inre stjärna skapas katastrof. Har vår vision och längtan tappat sin laddning inifrån, går vi vilse
.
Lita på det dina drömmar säger dig att göra. Lita på Livet. Vårda din vision, gör den levande och väck krafterna inifrån till ditt stöd.
"Allt som vi skapar i fantasin, om vi bara ger det en tillräckligt stark form, förverkligas i vårt liv, antingen genom vår själ eller genom naturens ande." William Butler Yeats

Låt inte andra stoppa dig och tvinga dig till deras version av verkligheten. Bär inte deras bagage av besvikelse, missunnsamhet och avund. Påminn dig om att de vars egna drömmar krossats försöker, ofta medvetet eller omedvetet, att göra detsamma med andras drömmar. Bry dig inte om de hopsjunkna, de resignerade, de visionsdöda.
Gör istället 2015 till ditt bästa år någonsin. Följ din stjärna! 

Välkommen att följa mina sidor på Facebook:
https://www.facebook.com/AgnetaOreheimforkrafteninomdig
https://www.facebook.com/AstrocoachAgnetaOreheim