Hälsning från en inre vän

Hej! Jag är din natt- och din dagsdröm. Ibland kallar man mig för din intuition, din inre vägledare...Jag har det inte helt lätt måste jag säga, och det gör mig förvirrad emellanåt.... Det skrivs mycket om mig nu för tiden. Bl a att man skall, och också gärna önskar, lyssna till mig. För många säger sig vilja det...Det är vackra ord och fina formuleringar i böcker, krönikor och bloggar. Jag tycker att jag är tydlig med det jag vill framföra, men det verkar som om mina budskap iallafall, trots den i ord uttryckta längtan, ändå inte uppskattas.

Jag slår hårdare och hårdare, för ni vidhåller och bedyrar att ni verkligen vill lyssna. Jag kommer i tuffare och tuffare kostymer - både i dagshändelser och i skrämmande mardrömmar. Jag t o m talar genom sjukdomar. 

Men fortfarande - trots att just dessa sätt måste vara mycket plågsamma för er - så vidhåller ni att jag skall tala - och fortsätta med det. Och det gör jag! För det är ju ändå ni som bett mig komma. Jag gör bara det ni önskar och vill. Och det jag vill är VÄL! Men varför kallar ni mig då för otur, orättvisa och olyckligt öde...Jag gör ju - igen - bara det ni själva önskar och har bett om. Jag kan inte annat än att lyda det ni ber mig om....