Hjärterum - en mötesplats

I dag startar jag och Barbro Olsson upp  nätverksträffar här i Göteborg - "Hjärterum - en mötesplats”.

Energin i nätverket
Som astrolog är jag självklart nyfiken på vilken energi som ligger i denna uppstart! Horoskopet visar på en inre kärna av öppenhet för sociala, verbala upplevelser. Merkurius - planeten för kommunikation finns i Vattumannen - som behöver alternativa, mentala och intellektuella utmaningar och som absolut inte nöjer sig med "det gamla vanliga tugget” eller coctailsnacket. Här är det istället ett självständigt, oberoende nytänk som ofta är långt före sin tid som behöver uttryckas. Det senaste sena trenderna och upptäckterna lockar och ju ”knäppare" och mer utopiska idéerna är desto bättre!  Alternativt är bara förnamnet.

Vår intention
Det passar fint med vår intention - att vi skapade nätverket för att just hitta något mer ”alternativt” sådant, där vi alla också delar en icke-materialistisk, andlig livssyn. Merkurius är dessutom i konjunktion med Solen, själva grundenergin, som visar på att det verbala annorlunda kunskapsutbytet står högt i kurs.

Medlemmarna
Månen i Tvillingarna - medlemmarna är nyfikna, öppna och flexibla. Underbart!   Vårt syfte är att vi alla skall dela med oss av vitt skilda erfarenheter och verksamhetsområden. Både Mars och Neptunus är kopplad  till månen - så medlemmarna bör dessutom vara energiska, aktiva och självhävdande och samtidigt för att må bra, hitta ett sökande, en längtan där visioner och kontakt med andra verkligheter är viktigt i relationer och engagemang.
Riktningen
Målet för nätverket - Mc - handlar om en kombination av jordade, uthålliga och envisa ambitioner där fokus är transformation och helande genom att avslöja på djupet på olika sätt.(Pluto)  Jupiter visar på glädje som drivkraft, och en längtan efter att ständigt växa, utvecklas och vara en evig student som aldrig upphör med att lära nytt. 
Det skall bli KUL med kvällens uppstart!