Intryck.....

Intryck efter konsultationsbyte med ljuvliga Gita Ljunggren, "Gita - plug in to your potential"....
Så fick jag höra det ännu en gång...Lita på din medialitet meeeeeeeer...inse ditt värde, dina kunskaper och VÄRDERA all din erfarenhet.....JAAAAA! Jag behöver verkligen sparkar i baken. Ordentliga! Och jag tar ännu ett steg i att visa det - på det sätt som det märks på i denna värld - genom att titta på min prissättning för mina tjänster.

Gratiskonsultationerna blir definitivt inte längre gratis. Respekt för allas arbete... - egentligen väldigt enkelt...Vänder vi på det så är det ju inte så många som jag själv förväntar mig gratis råd ifrån om det gäller specialkunskaper av mer professionell karaktär.

Och om jag nu verkligen skall följa mitt eget motto för 2012 - "Do what you love - and let the world support you" - så borde nästa steg vara självklart. För jag fick mig ju en tankeställare...Kan det kanske vara så att en kurs inte blir av - för att den är FÖR billig??? Pengar och respekt är ett språk som hör ihop....även i en sk "andlig" värld....TACK underbara söta Gita, du Anam cara, för denna välbehövliga spark! Och jag bara älskade det "magiska glittret och gnistret" du såg...som jag så gärna vill sprida vidare! Ser fram emot vidare upptåg!