Jupiter i Skorpionen - ett år av ökat skuggarbete? 


Jupiter, planeten för växt, utveckling och expansion har sedan igår vandrat in i Skorpionen. Jupiter har en cykel på 12 år för att passera genom alla tecken - nu är det dags för detta tecken igen. Här kommer den att husera till den 8 november 2018.
 
Detta kollektiva inflytande speglar oss individuellt på olika sätt beroende på vilka planeter och punkter som Jupiter länkas till i vår egna födelsehoroskop. Jag personligen ääälskar Skorpionenergierna just pga. att det handlar om att gå på djupet och hitta det som är fördolt, hemligt och undanstoppat. Dessutom gillar jag laddningen, intensiteten och passionen i teckenenergin.  Nu med Jupiter här, är det en indikation från ”planetspråket” att hitta glädje och personlig växt genom att bejaka just sådant.

Så vad kan passa bättre då än att ägna sig åt mer av djuplodande inåtstudier för att just uppnå tillstånden av harmoni, glädje och befrielse, upplevelser som vi tillskriver Jupiter? Allt rotande och terapeutiserande gynnas av denna period. Och skuggarbete förståss!  Under denna period blir det således svårare att gömma oss för våra skuggor. ”Fastna inte i mörkret utan våga face:a det istället, och hitta vägen till kraft och ljus!”, skulle ett av många Jupiterbudskap kunna vara nu. Allt för att hitta mer av pånyttfödelse och helande som är typiska "skorpionord".  
 
En annan sak...Denna planets b-sida handlar också om överdrifter. Senast Jupiter var här 2005- 2006 speglades bl a bostadsmarknadens excesser. Det skall bli intressant att se om det sker även nu – då det ju redan har rapporterats om det en del på nyheterna.
  
Så - följ med på Jupiterenergin under året! Välkomna mer av de djuplodande domänerna och gå på upptäcksfärd inåt för att nå framgång och personlig utveckling !

*          *          *          *          *          *           *
Är du intresserad av att få veta mer om ditt eget horoskop och får reda på vad planeterna speglar för behov, krafter och utmaningar i dig och ditt liv? Välkommen in och kika på min hemsida - på astrologisidan under de olika flikarna - för att kika på hur jag ser på astrologin, vilka horoskop-konsultationer jag erbjuder, priser etc. www.agnetaoreheim.se/astrologi