KRAFT-påslag genom motstånd...

Jaaa det tror jag på! Och det är också ett av mina absoluta favoritordspråk!

Jag tror också att det till och med kan vara något "gudomligt" med motvinden och allt motstånd vi möter i livet, och har iallafall valt att se det så. De gånger jag bestämmer mig för att tro att det verkligen är så - dröjer det inte länge förrän jag har kraft-påslaget igång igen...Och som jag själv upplever det - till och med ÄNNU starkare än innan. Och då TACKAR jag den tuffa perioden, den tuffa utmaningen, den "elaka personen"etc för det! ...Tänk om det är så enkelt....att vi lär oss trycka på rätt knappar mitt i frustrationen, sorgen, besvikelsen - och att vi då av LIVET självt får draghjälp igenom - och kraftpåfyllnad som belöning när vi nått målsnöret....
Apropå den senaste tidens nätmobbing/nätkränkning som varit igång på Facebook, där jag och flera med mig har varit måltavlor - har det ialla fall redan medfört en - och det kommer säker fleeeeeeer - positiv kraft- och motivationsförstärkning för mig. Ett ÄNNU större engagemang i vår nystartade förening "Steg för steg - för nolltolerans av mobbing i hela samhället.
Jag litar på livet - det vet alltid bättre än jag själv!