Livet din spegel eller varför händer detta mig...nu igen.

 
Kom hem i natt efter ännu en föreläsning på temat att erkänna livets ständiga speglingar.
Så inspirerande
Jag tror inte det finns något ämne som får mig att vara så inspirerad, så motiverad och så "hög" när jag föreläser. Och egentligen så är det ju just detta som är den röda tråden i allt i min verksamhet.. Det är bara olika vägar och verktyg att komma fram till just detta - och där utmaningen sedan blir att hämta hem projektionerna  och därmed sluta fred med sig själv, andra och hela sitt öde..
Erkänna och ta ansvar
Så underbart att uppleva att flera i publiken delar med sig av egna insikter på detta tuffa tema som har förändrat deras eget liv. Det bidrar ju till att alla närvarande än mer inser att vi långt ifrån är några oskyldiga offer...Gläds också åt att så stor del av publiken - 16 stycken - på studs anmälde sig till en kursdag där vi än mer skall fördjupa insikterna på detta område. Tjohoo!
 
ACIM-citat jag vaknade med
"I varje möte med en annan, kom ihåg att det är ett heligt möte. Som du ser honom ser du dig själv. Som du behandlar honom behandlar du dig själv. Som du tänker om honom tänker du om dig själv. Glöm aldrig detta, för i honom kommer du att finna dig själv eller förlora dig själv." 
Så vackert, så sant och så enkelt - och uppenbarligen så otroligt svårt för oss att verkligen tro på och leva efter...