Mars i Stenbocken - tid för ihärdigt arbete

Sedan i söndags gick planeten Mars - symbolen för vår vilja och självhävdelse - in i Stenbockens ambitiösa, ansvarsfulla och målorienterade tecken.
Mars - symbol för krigsguden.
Mars är ju också kopplad  till Ares, krigsguden som också kan visa på hur vi kan styra in aggressivitet och kampanda i konstruktiva banor, och på det sättet få tag i hjälten och hjältinnan inom oss alla. Beroende på dess teckenplacering samt planetaspekter kan vi se möjliga scener och områden för vår drivkraft och framåtanda.

Mars i Stenbocken
Fram till den 4 december  befinner sig Mars i tecknet som mest av alla tecken är intresserat av att omsätta planer i handling genom strukturerat agerande och ihärdigt, målmedvetet arbete. Att lyckas med att uppnå de höga ambitionerna på ett kontrollerat och enträget  sätt - likt symbolen för Stenbocken - bergsgeten - är självklart liksom det långsiktiga målet att uppnå succé.

Kompis med tiden
Att vara kompis med tiden är inget problem för denna marsplacering då långsiktighet och att skynda långsamt är självklarheter för att strategiskt och effektivt nå målsnöret. Rent kollektivt kan vi alla dra nytta av att följa med på denna marsposition nu - och "go for the gold!!

Är du intresserad av astrologi?  Välkommen in på en av mina sidor på Facebook . Astrocoach! https://www.facebook.com/AstrocoachAgnetaOreheim