Mer LIV till livet!

Mörkermånedag... och sent ikväll, precis innan midnatt, inträder nymånen.... En dag då laddningar trappas upp då solen går in i Skorpionens tecken tidig eftermiddag och månen och venus följer  efter in i samma tecken  under dygnets sista timme...
 

Skorpionens läxa
En av skorpionens läxor är  ju att gräva på djupet i det fördolda, det hemliga och mystiska - för att därmed avslöja, hela och pånytt-föda. Saker ställs på sin spets, energin kan bara vara "all in" - eller inte engagerad alls.... Passion, lidelse och alltid starka övertygelser och engagemang som på gott och ont sveper med omgivningen, hör till själva urprincipen i detta tecken.  Hela gänget av underjordens gudar, gudinnor och mytologiska figurer från olika kulturer stämmer in i denna energikör.
 

Inga halvmessyrer
Ingen sysselsätter sig med halvmessyrer, ingen räds djup eller mörker, ingen värderar någon av livets ytterligheter som mer värt. Livs- och dödsprocesser är ständigt närvarande och välkomnade i denna mentalitet, vilket ger intensitet och närvaro i alla åtaganden och ett accepterand av livets ständigt skiftande villkor. Skorpionläxan är en verklig gåva för att uppnå mer LIV i livet! 
Ha en härlig dag alla astrolovers - tag vara på intensiteten, sök djupen, var inte rädd för att hårdra - och gör något verkligt gott av dagen!