Nymåne, vårdagjämning och solförmörkelse - laddad nystart.

Mycket himlavalvsaktivitet
På fredag så händer det mycket på himlavalvet. Vi har nymåne exakt klockan 10.38 i Fiskarnas tecken, och vårdagjämning inträder exakt 22.45. Att bägge dessa sammanfaller har inte hänt sedan 1662. Bägge händelserna symboliserar nystarter, uppstarter och början på nya cykler.
 
Partiell solförmörkelse för oss
Dessutom så sker en partiell, sedd från Sverige, solförmörkelse samma dag. Den som befinner sig på Nordatlanten, Färöarna och Svalbard t ex kommer att uppleva den total. Vi här i Norden kan se den partiell, bäst c:a kl 11 på förmiddagen svensk tid. Vi får vänta ändå till 2039 för att kunna uppleva något liknande…
Hur exakt vi skall tolka alla dessa händelser som sammanfaller denna dag - kan vi inte säga helt säkert. Men laddat lär det bli - och kännas! Och Uranus-Pluto kvadraturen - den sista av de sju vi har upplevt från 2012 tills häromdagen, vars budskap bl a handlar om "tvingande frigörelser"  är ju dessutom fortfarande inom orb, i sin spänningsaspekt. Oro finns bl a angående det elektriska systemen, om de kommer att påverkas på något sätt eller slås ut.
Fascinerande med solförmörkelse 
Jag kommer ihåg då jag var i Plymouth 1999 på en astrologikonferens, och där upplevde en total solförmörkelse. Det var rejält ”spooky”, en fascinerande upplevelse. Förutom att allt mörknande, så blev det så stilla och tyst, fåglarna slutade sjunga.
Det är mäktigt med dessa naturfenomen. Vi kan ju bara ana hur starkt våra förfäder måste ha upplevt sol- och månförmörkelser när de inte som vi är förvarnade och vet vad det beror på.
Drömma fram önskad verklighet
Oavsett vad detta kommer att leda till är det en nyfas vi träder in i, med Fiskarnas energi som speglar behovet av att realisera drömmar, visioner och andra verkligheter.Vi har en chans att ladda denna nystart med nya positiva drömmar och inte låta oss störas av att den dröm vi önskar drömma fram till manifesterad verklighet, eventuellt stöter på patrull av olika slag och styrka.Visionerna får vara starkare än motståndet!
Välkommen att följa mina sidor på Facebook:
https://www.facebook.com/AgnetaOreheimforkrafteninomdig

https://www.facebook.com/AstrocoachAgnetaOreheim