"Ratta" relationen med hjälp av planeterna?

Underbart att se att paret - de som var här på relationshoroskop - gör precis det de skall för att energin dem emellan skall funka så bra som möjligt. Det gör en astrolog och astrocoach glad!
I detta fallet var det planeten Uranus som var VÄLDIGT central i deras relations-horoskop. Frihet. oberoende, självstän-dighet, originalitet, okonventionalitet etc är några av de budskap som denna planet "vill" att vi skall uttrycka. 

Så, det är bara att "följa med" och bejaka det som livet  - och astrologin - som är ett uttryck och en spegel för just Livet - vill!!! För det är ju också så att vi själva direkt märker resultatet - vi mår och fungerar så mycket bättre då.
Det är heller inget vi kan ignorera eller "tänka bort", energin finns där ju hursomhelst...Och faktiskt - alldeles oavsett om vi "tror" på astrologi, eller ej...
Det som händer, om vi medvetet eller omedvetet struntar i det - är att B-sidan, den destruktiva energin av samma planetenergi kommer fram. Det är vad gäller Uranus, upplevelser som den negativa stressen, irritation, "kramp", ofrihetskänsla, spänningar etc som då infinner sig  -  pga en isåfall alltför konventionell och "låst" livsstil, där frihetsbehovet är förnekat eller inte fullt uttryckt.
 
Så tydligt det blir! Och det VAR verkligen originella i livsstil, intressen etc. Jag önskar dem all lycka i deras relation. Astrologin är ett häftigt språk - jag är såååå tacksam över att jag får hjälpa till med att få den ur "vidskepelse - och spådomsträsket"  - och upp till den nivå där den hör hemma. I personlig utveckling och självkännedom!!