Rida på döda hästar, eller ...

Visst är det häftigt att se livet som ett ständigt pågående processande. Påbörjande - och avslut, ständiga livs- och dödsprocesser....

Och precis så skall det ju vara oxå. En evig växling...

Jag har de senaste åren insett hur otroligt viktigt det är att snabbt reflektera över hur saker och ting verkligen förhåller sig vad gäller olika delar av mitt liv - för att som nästa steg avgöra om jag har något att både hämta och tillföra i relationen, umgänget, samarbetet etc - eller om det för allas bästa är att jag drar vidare och söker nya kreativa "jaktmarker" någon annanstans.

För mig är denna strävan - och jag klarar det inte alltid! - ett sätt att inte fastna i motstånd - som det så lätt annars blir - och istället respektera både mina och andras värderingar! Det påminner mig om historien om den döda hästen jag hörde för något år sedan..."När du inser att du sitter på en död häst - är det bästa du kan göra att kliva av!!!"