Tack för 2013 - välkommen 2014!

Dax att tacka för det gamla året - och välkomna 2014! Ett år går så fort - nu är det redan avslut - och det nya året stiger strax över tröskeln.
Allla cyklers avslut innebär alltid en början. Ett avslut innebär att sammanfatta, dra sig till minnes, se på misstagen och lärdomarna för att förhoppningsvis på ett ännu bättre sätt ha med sig verktyg till att  ännu lite skickligare klara utmaningarna till nästa gång. Och just lärdomarna och konsekvenserna av misstagen kan i positiv bemärkelse utgöra nya mål inför starten på den nya cykeln.

Jag är ingen vän av nyårslöften. Jag sätter mest upp mål på inspiration då de dyker upp, under hela årscykeln. Men just detta nyår infaller nymånen på den allra första dagen på året, i målmedvetna, ambitiösa och karaktärfasta Stenbockens tccken. Yttreligare 4 planeter huserar dessutom i samma tecken samtidigt. Så passande!

Då kan det vara klokt att använda nymåneenergin och Stenbockskvalitén till att så nya frön och staka ut mål för resten av året. Långsiktiga, strategiska och metodiska sådana. Nyårslöften eller ej - jag skall iallfall skriva ner saker jag önskar mer av. Och i linje med stenbocksenergin  - så handlar de målen mycket om positiv kontroll och disciplin.
Inget kommer som sagt gratis - utan ansträngning. även om det ibland kanske ser så ut. Analyserar man bakomliggande orsaker så upptäcker man snart att det självklart fanns en strategi där. Nu är det dax att på allvar ta tag i just de drivkrafter som skapar säker målgång! Gott slut och ett härligt, spännande, magisk 2014 önskar jag dig!