Tack Lifetv Sweden  och Liferadio!

 

TACK Lifetv Sweden - hjärtats television och Liferadio! 
Har precis sett det första av tre program om Jan Oleby som är läkare och healer. För några år sedan anmäldes läkaren Jan Oleby till Socialstyrelsen för
att han annonserat att han också använde healing. Myndigheten gjorde en utredning där man till slut konstaterade att det går bra att vara läkare och healare, så länge man inte blandar ihop rollerna! 
Hör Jan Oleby's tankar i den här serien om vården och vad sjukdom egentligen är, om healing - som ett sätt för människan att återskapa och tillvarata kroppens egen läkningsförmåga, om universum och mycket, mycket mer! Spännande! Och jag bara äääälskar att du använt drömförståelse i ditt arbete som läkare, Jan Oleby!!!
 
Program med hjärtat i fokus
Liferadio och Lifetv Sweden https://lifetv.solidtango.com har sänt en hiiiimla massa trevliga, bra och intressanta program  i några år - hela tiden med  hjärtat i fokus och utifrån hjärtats engagemang. Jag har haft förmånen att få vara med i flera program och förmedla mina missioner och passioner! Nu senast sändes serien om vad astrologi - egentligen -  är, vilket jag är sååå tacksam över att ha fått förmedla. Här är de tre programmen samt ett kortare om drömmar/drömtolkning. https://lifetv.solidtango.com/categories/astrologi-drommar. Du kommer också in på sidan och kan se samtliga klipp som spelats in av Lifetv. 
 
STORT TACK initiativtagare Hillevi Sjögren och alla ni andra som backar upp bakom kamera och spakar i sändning. Ni gör ett fantastiskt fint arbete!
Kramar i massor!